Winterberg

Winterberg MTB weekend

Winterberg is een gezellig ski-dorp gelegen op slechts 2.5uur rijden van Enschede. Dit dorp is bij veel Nederlanders bekend als ski-locatie dicht bij huis. Veel (Nederlandse) gezinnen spenderen hier ieder jaar minstens een paar dagen om van de wintersport te genieten.

Gelegen in HochSauerland op een hoogte van wel 500-800 meter is het een populair ski gebied. Maar in de zomers, wanneer alle sneeuw is gesmolten worden de skipistes omgetoverd tot een bikepark en komen er talloze trails in de omgeving tevoorschijn. Zo is er vanuit Winterberg een totaal van 250km aan mtb routes te starten, en is er een uitgebreid bikepark met 11 trails.

Door deze talloze mogelijkheden is er voor iedere fiets liefhebber veel te beleven, ongeacht niveau en ervaring. Beginners tot ver-gevorderden zullen zich hier dagen kunnen vermaken en met behulp van onze coaches en gidsen valt er bijzonder veel te zien en te leren.

Omdat dit een bekende toeristen locatie is, beschikt het dorp over een zeer gezellig stads centrum. Wat betekend dat Winterberg na een dag lang plezier, ook uitermate geschikt is voor een hapje en een drankje in een van gezellige horeca locaties.

Picture Winterberg

Rijtechniek weekend Winterberg

Voor meer informatie en boeken neem contact op, bel 06-25124963 of mail naar smittrial@hotmail.com

Prijs op aanvraag.