MTB vakantie Ibiza

Mountainbike vakantie Ibiza

Ibiza kent u misschien als strand en party eiland?
Je kan er ook super mountainbiken! Een combi week van technieken trainen en puur genieten van de trails onder leiding van Patrick Smit.
Genieten van zon, zee en het strand is de ideale bijkomer na een dag genieten van de trails.
En af en toe een lekker biertje of wijntje en puur genieten van dit prachtige eiland met zijn mooie Enduro trails maakt dit voor Patrick de ideale vakantie bestemming, sport en ontspanning!

Compleet Incl overnachting en ontbijt, dinner en instructie.

Ook Incl kennismakingsclinic en nieuwste technieken trainen voordat de vakantie start.

Check de pagina van dit jaar om te zien wanneer je met Patrick op Ibiza vette trails kan rijden.

Voor meer informatie en boeken neem contact op met Patrick door een mail te sturen naar smittrial@hotmail.com

Ibiza Trails

Met Patrick Smit MTB vakantie rijdt je de mooiste trails op dit prachtige eiland.

Deze trails worden gekenmerkt door de rotsachtige ondergrond waarbij er geregeld losse stenen liggen. Verder zijn de trails niet breed en soms erg small.

Dit is het recept voor een perfecte oefenomgeving om meer gevoel en controle te krijgen met jouw bike! Deze vakantie ben je dus altijd (onbewust) je rijtechniek aan het bijwerken.

Omgeving

Tijdens de mooie en uitdagende ritten kom je op prachtige plekken op het eiland waar je niet zou komen zonder bike. Op deze plekken genieten wij natuurlijk van de prachtige uitzichten en overviews van het eiland zoals hiernaast te zien is.
Picture Villa garden playground

Villa's

Op Ibiza staan veel van deze indrukwekkende vakantievilla's. Interesse om tijdens een MTB vakantie te verblijven in een luxe villa laat het weten! We kijken nog naar de mogelijkheden.

Picture Ibiza riding on the edge

Riding on the edge

Op deze prachtige plekken kom je alleen door de uitdagende trails te volgen. Als de uitdagende trails nog geen reden genoeg zijn om hier te komen is dat uitzicht waarmee je beloond wordt dat zeker wel!

Picture Trail Hunter california

Trail Hunter

Patrick Smit Trail Hunter heeft het partyeiland Ibiza verkend. Dit is net zo vet als Ainsa en het ligt aan zee! Dikke trails om te rijden voor MTBers en Enduro rijders om vervolgens na te genieten op het strand!